Nudíte se ? Kupte si jezevčíka!

Ostatně, medvídek mýval by se vám asi sháněl hůř. A troufám si tvrdit, že by s ním nebyla taková sranda. 

Nedávno jsme byli s Fridou na každoroční kontrole a očkování u našeho hodného pana veterináře. Už tam chodíme 10 let a bylo to vždycky bez problémů. Frida má svého pana doktora ráda a on ji. Tedy asi měla. Jelikož ji před rokem operoval.

Už když jsme se blížili od tramvaje ke klinice, Frida přestala nadšeně skotačit, zastavovala se na každých třech metrech a z jejího nevěřícího pohledu jsme četli : TO SNAD NEMYSLÍTE VÁŽNĚ!

Když jí došlo, že ano, rozhodla se imitovat sáňky. Přesto jsme ji dosmýkali až do čekárny. Zalehla a očima loupala směrem k ordinaci, ale hlavně k operačnímu sálku. Když ji přišel pozdravit sám pan doktor, Frida zaskučela, a obtočila se mi kolem nohou.

Nepomohlo ani veterinářovo lísání, ani pokus o odvedení pozornosti zvážením. To vždy bývala Fridina oblíbená činnost. Vyskočit si na váhu za ňaminu. Houby! NECHTE MĚ BEJT A HLAVNĚ NA MĚ NEŠAHEJTE ! Děl její silně zarputilý výraz.

Po komplikovaném zvážení jsme Fridu jemným násilím odtransportovali do ordinace. Při vyzvednutí na stůl se klepala jak ratlík a kvílela jak meluzína. Přesto, že jsme ji neustále konejšili. Všichni. I pan doktor a sestřička.

Když už byla Frida na vyšetřovacím stole v relativním klidu, jala se bojovat jinými zbraněmi. Zatla všechny otvory i svaly tak, že při pokusu o vyšetření operovaných útrob na ní mohl pan doktor bubnovat jak na bonga.

Přesto se podařilo vše dotáhnout do zdárného konce. Na znamení svého zhnusení Frida odmítla dva piškoty a milostivě si vzala až třetí. A s ním i snad pana doktora na milost.

Tak zase za rok ...

Autor: Šárka Bayerová | čtvrtek 23.1.2014 10:45 | karma článku: 21,25 | přečteno: 1017x
  • Další články autora

Šárka Bayerová

O šikovné milence Toničce

8.3.2020 v 11:35 | Karma: 22,71

Šárka Bayerová

První oficiální milenka

6.3.2020 v 21:09 | Karma: 22,56

Šárka Bayerová

Svatá princezna (dokončení)

24.1.2020 v 12:26 | Karma: 28,13

Šárka Bayerová

Svatá princezna (2. část)

23.1.2020 v 9:45 | Karma: 21,72