Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Bernský salašový: podle toho, co vypozoroval od pánečků, se i chová. U někoho, kdo ho neusměrňuje, se chová jako nezvladatelný pošuk, u toho, kdo mu dává najevo co je žádáno a co není, se chová podle toho, co si myslí, že odpovídá formuli "hodný pes". Své chování přepíná bleskově podle toho, kdo je právě v dohledu.

0 0
možnosti
Foto

Mám pudloida - křížence malého pudla a pravděpodobně nějakého teriéra.Pudli jsou opravdu docela učenliví. Ty malé tedy spíš užije na cirkusové kousky. Zvládá třeba couvat po zadních:) Momentálně zkouším, zda ho naučím povel do prava a do leva:) Do prava už umí:)

0 0
možnosti

Doporučuji knihu od Stephena Bakera "How to live with a neurotic dog".Náramně jsem se pobavil.A navíc,moje vydání bylo tak výmluvně ilustrované,že oslovilo i ty,kdo neuměli anglicky.

Pro milovníky koček : Eric Gurney - "How to live with a calculating cat".

0 0
možnosti
ZW

Jednotkou psí inteligence je 1 Bígl. Většina psů dosahuje deseti až dvanácti Bíglů. 

Jinak jezevčík je velmi chytrý pes. Ale drtivou většinu své inteligence využívá na to, aby se měl dobře sám. Takové činnosti, jako si sedat či lehat na povel, sice snadno zvládne, ale nevidí žádný důvod, proč by se jimi měl zabývat, pokud z toho nemá nějaký prospěch...

1 0
možnosti

12. 9. 2013 11:25

Jezevcici jsou rarita. Vyrustal jsem mezi nimi. Jsou to obvykle drzi spratci a beda, kdyz je clovek pri prichodu domu radne nepozdravi..........

4 0
možnosti
PD

P78e43t89r 32D51u14s

12. 9. 2013 12:16

Běda drzému spratkovi,který přijde domů a nepozdraví!:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 547
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1510x
Nenapravitelná optimistka s duší v rozletu. A věčná vypravěčka. Někdy je to se mnou mírně náročný ... :-) 

                            ( aladul333@gmail.com )