Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Pár kilo navíc je v pohodě, ženská, která má ráda jídlo, tam je příslib, že si bude užívat nejen v kuchyni, ale i jinde, kdežto u kostlivců je příslib maximálně toho, že si ublížím na její pánevní kosti. On pán rád přehání a honí karmu, vy si z toho nic nedělejte, buďte svá a oblíbená.

0 0
možnosti
Foto

Díky za podporu i že mne čtete! ;-)

0 0
možnosti
TS

Tak teda dík, autorce i pánům... Kdybych nebyla v kolektivu oblíbená, normálně bych snad z toho všeho měla mindrák! ;-);-)

1 0
možnosti
Foto

Každá máme něco! ;-) A dík za komentář i přečtení !!

0 0
možnosti
MR

z toho si nic nedelejte, neznam chlapa ktereho by odradilo par kilo navic, to spis kila mene, aby se mu nezabodla kost. Mel jsem tu cest potkat nektere hvezdy a hvezdicky na letisti, reknu vam, na fotce uz clovek ma chut jim nabidnout par susenek,ale ve skutecnosti jsou jak z koncentraku, a maji kuzi starenek.

0 0
možnosti
EH

Máme tolerantní společnost, a tak závisí na vkusu každého soudruha. Ale sebevědomí, společenskost a oblíbenost bych do toho netahala. Každý se raději pobaví se společenskou a vtipnou holkou, která má vady na kráse, než s misskou, která sedí upejpavě v rožku s nosem nahoru. ;-D

2 0
možnosti
JF

J53a58n 12F52r19o68l17í70k

6. 1. 2014 15:52

Miluji ženy rozvážné, příjemné a chytré (neplést s mazaností). Většinou to jsou ženy více baculatější než nervní anorektičky. ;-)

6 0
možnosti
LC

Souhlasím s Vámi. Někdy to chce více fakta, než subjektivní pohled.Konkrétně u nás v malování na tělo za minulý rok měla nejvíce ohlasů baculka.Už právě proto, že vybočila z řady a z mého pohledu byla fakt půvabná a chlapi se kolem ní točí. Jedna věc je charisma, druhá, jak moc to žena řeší, kdo se umí přijmout jaký je, toho přijímá i okolí.

4 0
možnosti
RR

...jak to tady čtu, hele, když jste tady všichni takový milí a krásní, nechcete udělat dobrou věc? Halina Pawlowská má nějak moc hubený fanklub, naklikejte se tam, bude mít radost a uvědomí si, že je taky krásná a nebude už předstírat, že hubne a drží diety.

http://fanklub.spisovatele.cz/halina-pawlowska

1 0
možnosti
Foto

... a skaredi a protivni tam muzou taky ?

2 0
možnosti
Foto

Toho mladíka - autora omlouvá fakt, že je to ještě klučík ;-). Posílám Vám Karmu, krásně napsáno - s úsměvem a lehkostí ;-D.

6 0
možnosti
  • Počet článků 547
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1510x
Nenapravitelná optimistka s duší v rozletu. A věčná vypravěčka. Někdy je to se mnou mírně náročný ... :-) 

                            ( aladul333@gmail.com )