Diskuse
Proč vlastně „carpaccio“?
Děkujeme za pochopení.
J81a35r85a 70R30a47n92k
Diky, neznala jsem a urcite pouziju pri prvni moznosti jenze v dnesni moderni "cuisine fusion" uz pouzivaji carpaccio na vse syrove, na tenko nakrajene, uz jsem mela i z uzeneho tunaka
Š17á15r24k67a 32B10a51y39e67r65o14v46á
tak, tak...
R17a98d36k46a 37P67o68k31o35r50n96á
Chutná mě a po přečtení článku bude ještě vic.
I20v27a24n72a 41D83i15a39n51o71v64á
Docela jsem dostala pnutí ochutnat Ale co na to tasouška?
M49a55r87i58e 12Š61í26p67k65o17v95á
Nic. Drží si šálu kolem krku :-)
Musí se to krájet z mraženého masa, jinak by to nešlo tak tence.
R36a19d53k94a 88K50i45e67l75b53e46r51g85e60r24o35v63á
poučena, okouzlena, fotky všechny ku potěše... ale hlad mám šílený a teď tohle... Sakra, to musí bejt některý věci jen sájensfikšn? Sáhla bych si pro oběd ráda... no nic... polepši se, Šárko
jako vždy
Š22á11r87k25a 24B76a92y63e30r93o20v11á
Díky a budu na tom makat!
Z64u27z93a52n61a 48Z57a65j37í27c30o49v29á
No Šárko! Já zrovna přišla z Eurestu...a ty na mě takhle! Chutě mi děláš a navíc jsem poučena!
M95a82r65i34e 38Š78í11p34k94o45v66á
Není Carpaccio jako carpaccio, že?
Ale obojí je skvostné, jak je vidět na obrázcích! :-)
A kde ho mají, Šárko, nejlepší?
Škoda, že už není Zelená žába, jak byla. Tam by ho určitě uměli.
(jen mi trochu vadí, že je carpaccio všechno tence nakrájené, losos, řepa...Mám zato, že to patří té svíčkové).
Jo, po obědě se to dá číst :-D
Pěkný článek! :-)
Š87á21r42k59a 41B67a55y34e65r23o88v29á
Asi to bude nejlepší někde u Italů... :-) Zdravím moc a diky, Marie!
T57o42m97á75š 76V97o83d83v66á74ř94k79a
Šárko, jsem závislák na carpaccio, jako předkrm výborné. Ale vůbec jsem nevěděl, že existoval malíř a po něm je to pojmenováno.
Zase jsem díky Tobě o něco chytřejší a při příštím obědě s předkrmem budu za vzdělance.
Š20á96r95k65a 40B98a37y69e80r36o64v50á
Tomáši, já to donedávna taky nevěděla! Tak mě to nadchlo, že jsem musela dát dál! Taky se budu při předkrmu vytahovat! A malíř Carpaccio mě taky dostal, přiznávám....
A97l34ž68b70e94t83a 15V17l63č18k90o39v13á
Díky nejenom za zajímavé info, vybuzenou chuť, a teď rozmýšlím, kde v Brně koupím to nejlepší
Š61á98r22k25a 61B49a43y71e89r92o65v84á
Dobrou chuť! A hlavně dík za přečtení...
J25o22s71e90f 88H72e56j88n15a
Tak dvakrát do roka si ho dám.
- Počet článků 547
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1510x
( aladul333@gmail.com )
Seznam rubrik
- Kde se vzalo slovo...?
- O ženách, které se nedaly
- Vzpomínky na historii
- Pikanterie z historie i světa
- Fotoblogy
- O psech
- O lidech
- O psech a lidech
- O zvířatech a lidech
- O svatých trochu jinak
- Svatí na Karlově mostě
- O apoštolech na orloji
- Osobní
- O exotickém vaření (zvesela)
- Historky všeho druhu
- Komentované události, glosy
- Povídky
- O mé rodině a jiné květeně