Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

krásný blog...brada mi z takových znalostí převedených do čtení párexceláns u tebe spadne vždycky, ale tohle je tak nabušenéR^...prostě velký obdiv, ŠárkoV:-)

0 0
možnosti
Foto

Radko, diky, ale zas tolik nepřeháněj...;-)V;-)

0 0
možnosti
Foto

R^ovšem musím se přiznat, že jsem se tak trochu ztrácela ve všech těch infantech a královnách a tak. Ale tobě teda poklona, páč ty se v tom orientuješ bravurně.

0 0
možnosti
Foto

Ale dyk to není vůbec složitý ... ;-D Dík, že jsi to vydržela... V

0 0
možnosti

Šárko, nádherné pokračování. A díky mnoha postavám (je jich jak v anglických detektivkách:-D) si krásně bystřím pozornost!:-))

Takže moc děkuji za počtení i terapii:-))

0 0
možnosti
Foto

No, měli prostě hodně dětí... ;-D

1 0
možnosti

Velmi pěkné a zajímavé čtení! Konečně vím, kdo je to ta křížovkářská španělská exkrálovna na tři. :-)

0 0
možnosti

Je to zajímavé a napínavé čtení. Nikdy bych nevěřila, jaký propletenec mohou tvořit osudy královských rodin. Děkuji a zdravím. R^VR^

0 0
možnosti
Foto

A to jsem to ještě zjednodušila! :-) Vynechala jsem další tragická úmrtí v rodině, protože pak už by to bylo fakt dlouhý jak Lovosice. Jen namátkou - král Juan Carlos I. v dětství nešťastnou náhodou zastřelil mladšího bratra... Dano, moc děkuju, že se ke mně ráda vracíte! V

0 0
možnosti

Moc děkuji.

Jenom při pohledu na fotografii Eny jsem měla v první chvilce pocit, že je to fotka Alex, carevny. Měly stejnou babičku, takže podoba tam musí být.

Dá se říci, že Ena prožila plný, i když trochu smutný život. Vnoučata si pochovala, i pravnouče :-). A dožila se pěkného věku.

Na internetu jsem ještě našla informaci, že ve Španělsku zakládala nemocnice a snažila se bojovat proti tehdejší zdravotní metle, tuberkulóze.

Je zajímavé, že oba synové umřeli na následky banální autonehody (člověk by čekal pád ze schodů či něco podobného). Na té hemofilii je nejhorší, jak nemocným otékají a bolí klouby. Strašná nemoc!

0 0
možnosti
Foto

Šárko, tak zase pochvalaR^;-D

0 0
možnosti
Foto

Šárko, čtu Tě ráno u kafe, než roztočím soustruh. A je to milé a vlídné počtení.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS