Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zní to blbě, ale smrt, se kterou jsem se zatím nejhůře vyrovnávala, byla smrt mého prvního psa.

0 0
možnosti
PC

Náš čivavák v jednom roce věku dohnal pana doktora k tomu, aby mu dal takový ten pohotovostní veterinární látkový náhubek (košík jsme si nepřinesli, moje chyba) - a to šlo jen o kouknutí do očí kvůli mírnému zánětu spojivek. A pokud jde o Fridino vykroucení z "trička" - kočka po kastraci  to zvládla asi během 30 vteřin - Houdini hadr;-D.

0 0
možnosti
Foto

Náš Kubíček je taky kříženec jezevčíka s neuvěřitelnou sílou, rychlostí a obratností a naše pravidelné, každý druhý měsíc se opakující kontroly na veterině (kde mu pán doktor pouze poslechne srdíčko) jsou bitky na život a na smrt (na životě jsme ohrožováni všichni - Kubíčkem, který se v tu chvíli mnění v dravou šelmu) i s tím nejtěsnějším náhubkem. Takže Vás chápu a říkám "hezký!"R^

0 0
možnosti
IH

R^ Je vám ale jasné, že nad tímhle článkem se může smát jedině majitel psa??? Ostatní jsou přesvědčení, že my jsme blázni. Karma ;-D!

2 0
možnosti
JT

A nebylo by vhodnejsi si poridit noveho psa ? Nejlepe stene. Devitilety pes uz stejne dlouho nevydrzi a takhle mate o stres s operaci vic. Dalsi stres bude az ho skoli stari.

1 5
možnosti
IH

No tak až budete v letech vy, poraďte tenhle postup vašim blízkým.

2 1
možnosti
  • Počet článků 547
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1510x
Nenapravitelná optimistka s duší v rozletu. A věčná vypravěčka. Někdy je to se mnou mírně náročný ... :-) 

                            ( aladul333@gmail.com )