Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

No a kdo vám brání konat? Já se vždy ohradím, vysvětlím slečně/paní/hochu/pánovi, že celá tramvaj nepotřebuje znát informace z jejich soukromí, anebo že tramvaj není jejich kancelář, ať si pracovní věci řeší tam.

Nedávno jsem seděla na tom nemožném dvousedadle v tramvaji, paní vedle mne vyndala mobil a zahájila hovor:" Ahoj, Jarmilko/Karličko/Pepičko.., tak co děláš? Já mám volné minuty, tak si můžeme popovídat..." Požádala jsem ji, aby laskavě využila volné minuty pro soukromý hovor jinde, že nehodlám být jeho třetím účastníkem..

Nelvíc mě pobaví, když drzá osoba na mou žádost odpoví: "tak to neposlouchejte!" - no a jak to mám udělat?

Prostě to chce trochu osobní statečnosti, to je celé, oni/ony jsou třebas trochu hloupí/é a doposud jim to nedošlo a nikdo jim to neřekl!

4 3
možnosti

I12v33o 29Ž30á16č33e40k

28. 3. 2013 13:24

To je zajímavá představa, že v dopravním prostředku člověk musí sedět a nevydat hlásku, aby nerušil ty ostatní. Nejste náhodou učitelka a nepletete si tramvaj s třídou?

2 3
možnosti
AJ

Možná jste mě nepochopil, jistě že mi nevadí telefonování v tramvaji, ale vadí mi, že lidé neznají míru. Doma či tam, kde to neruší druhé, si poklábosit lze, v tramvaji/busu hovoříme stručně, vyřídíme potřebné a hovor ukončíme, nebavíme se o osobních věcech.

Nejvlezlejší jsou hovory typu:"jo, já jedu v tramvaji, za chvíli tam už budu, tak si to pak řekneme a, jó, co jsem to chtěl, Milušce řekl doktor, že musí přijít za týden znovu a půjde na operaci...." tak to ostatní moc zajímá, potřebují se dozvědět o Milušce víc;-D;-D

1 0
možnosti

I34v22o 61Ž65á14č93e88k

29. 3. 2013 1:31

Právě že to ostatní nezajímá, takže jim to může být putna. Slyšet a poslouchat jsou dvě různé věci.

0 2
možnosti
PJ

já říkám furt, že ceny hovornýho by měly bejt minimálně 20x dražší, pak by totiž bylo v MHD ticho...

1 2
možnosti

nebo kdyby zdražili 20 x šalinu, to by tam bylo ticho jakbysmet;-D

0 0
možnosti

těmi volnými minutami jsou mnohem víc potrestaní známí těch majitelů, kteří jim tak volají, my těch pár minut v šalině přežijeme;-D

1 0
možnosti