Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M64a81r76i56e 97P11á58t67k33o85v80á 3167808338321

Přiznávám bez mučení - mně koriandr nechutná. Recept ale určitě vyzkouším. :-)

0/0
5.4.2013 20:57

L35e15n37k62a 75S48e71d51l86a22k42o22v15a 1871967462816

Koriandr je u nas nejpouzivanejsi bylinkou, mam jej v lete hned za dverma ve velkem kvetinaci.:) Na zimu si pak hodne koriandru zmrazim, spolu s jinyma bylinkama.

0/0
5.4.2013 19:32

J30i37ř94í 41M13r94k85v83i55č53k16a 8282596360411

Můžu mít, autorko, jeden dotaz? Týká se také bylinek. K čemu je dobrý kerblík? Děkuji za odpověď:-) Jo, za ten recept karma.

0/0
5.4.2013 14:53

P38e11t58r 19P91ř88i55k84r92y40l 7888432646877

Ovšem na recepty Mistra Kroupy to nemá, to si přiznejme zcela otevřeně.

+1/0
5.4.2013 15:08

J52i78ř35í 49M98r84k52v37i89č32k19a 8502776300931

A víte, že jsem na to myslel;-D;-D

+1/0
5.4.2013 15:19
Foto

Š65á32r36k84a 11B82a13y38e87r53o92v73á 2529122119231

Omlouvám se, že má odpověď trvala tak dlouho. Ač blogerka, neměla jsem dlouho práva na diskusi. ;-DKonečně se zdařilo !

Kerblík je výborná bylina hlavně proti plynatosti. Doporučuje se ho přidávat do všeho nadýmavého, stejně jako saturejku. Mně ale kerblík nejvíc chutná čerstvý, nasekaný a zamíchaný třeba do žervé. Event. nasypaný na chleba s máslem. Má výbornou chuť.

0/0
10.4.2013 15:21

F61r30a95n12t73i79š77e60k 51M87i11c20h36e98k 1509219358894

Tak to je dobrý. Zrovna včera jsem si zajel koupit pár sazenic koriandru do Líbeznice, těším se, až se to pořádně rozmnoží a budu moci "trhat velké množství".

Sleduji kuchařské pořady zvláště ze zahraničí a fakt mě to na koriandr zavedlo.

A tu polévku určitě hned zkusíme.:-)

+1/0
5.4.2013 14:08

P37e17t62r58a 63D14i49a50s 6478943160202

Máte úplnou pravdu! Z české kuchyně nejsem nijak zvyklá používat čerstvé bylinky. Již několik let ale žiji v Portugalsku a koriandr používám pravidelně, ani mi to nepřijde! A jméno jsem si musela zpočátku ověřit ve slovníku ;-D Takže dobrou chuť!

+2/−1
5.4.2013 14:00

E10v34a 87A18d57a29m81o27v30a 2847545747

:-) Ano ? Díky, recept vyzkouším. Koriandr v kelímku jsem nedávno zkusmo zakoupila v albertu nebo bille -už nevím a zatím jsem ho nepoužila :-)

+2/0
5.4.2013 13:31



Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.