Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak přesně podobným zpusobem jak popisuje autorka jsem si pořídila sibiřskou lajku:) Ta udajně čistokrevná. Byl s námi 16 let .Já to mám vždy 1+1 jeden oříšek a k němu jeden čistokrevný. Momentálně je to kříženec kokra a retrívra a cistou mám hladkosrstou borderku. Vždycky když se dívám, jak ty holky si na sebe zvykly od 1. vteřiny a to jsme si tu borderku pořídili jako dvouletou , tak si říkám lidi by se od nich měli učit . Nikdy se u nás nezvedl pysk, obě žerou ze všech misek a to samé pití, večer si lehají střídavě do pelíšků a venku čeká jedna na druhou. Jsou dokonalé

1 0
možnosti
Foto

Me umrela v breznu fenecka stev-labrador mix, vzali jsme ji z utulku v sesti a umrela skoro v patnacti na rakovinu jater. Bylo to strasne a bez pejska jsme byli 2 mesice. Za dva mesice uz jsme byli v utulku a hledali starsi hodnou fenku krizence. Dostali jsme mladsiho cistokrevneho psa dalmatina, ktereho nikdo nechtel, protoze nevydrzel sam, vsechno roztrhal, otviral si dvere i dovnitr a vyklidil vsechny odpadkove kose. Je to 8 tydnu a Benny je nas poklad. Dostal krasny domov, psychicke poruchy jsou pryc a jsme vsichni stastni. On potreboval na, my jeho. Jak rekl Axel Munthe to neni laska k urcitemu psovi, ale k psimu plemenu.

2 0
možnosti
Foto

Podvraťáci jsou někdy úplně blbí a jindy geniálně chytří, zatímco čistokrevní jsou prostě standart jak má být.

1 0
možnosti
Foto

My si vzdycky bereme stars9iho psa z utulku. Ted mame Bennyho, prvniho cistokrevneho, 6 let. Pred nim Sina stev-labrador mix a pred Sinou Paul - dalmatiener-labraor mix. Nejchytrejsi pes v mem zivote. Prisel k nam bylo mu 9 a naucil se spoustu ceskych slov a rozlisovat alespon 30 veci, ktere donesl na pozadani. Vymyslel hry- hodil balonek do potoka, utikal po proudu a na balon cihal. A pak, ze stareho psa novym kouskum nenaucis. Dozil se 16 let. Dostal u nas krasnych 7 let.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS