Diskuse
Proč vlastně „carpaccio“?
Děkujeme za pochopení.
J53a97r39a 61R68a59n56k
Diky, neznala jsem a urcite pouziju pri prvni moznosti jenze v dnesni moderni "cuisine fusion" uz pouzivaji carpaccio na vse syrove, na tenko nakrajene, uz jsem mela i z uzeneho tunaka
R64a55d58k74a 34P35o58k24o33r58n42á
Chutná mě a po přečtení článku bude ještě vic.
I89v90a18n65a 26D65i84a94n89o53v36á
Docela jsem dostala pnutí ochutnat Ale co na to tasouška?
M80a86r44i33e 96Š55í37p70k31o80v48á
Nic. Drží si šálu kolem krku :-)
Musí se to krájet z mraženého masa, jinak by to nešlo tak tence.
R33a36d24k79a 53K18i42e31l62b16e67r83g25e69r42o57v48á
poučena, okouzlena, fotky všechny ku potěše... ale hlad mám šílený a teď tohle... Sakra, to musí bejt některý věci jen sájensfikšn? Sáhla bych si pro oběd ráda... no nic... polepši se, Šárko
jako vždy
Z89u51z15a51n81a 20Z15a36j46í22c12o29v63á
No Šárko! Já zrovna přišla z Eurestu...a ty na mě takhle! Chutě mi děláš a navíc jsem poučena!
M63a96r88i17e 78Š48í69p60k87o45v64á
Není Carpaccio jako carpaccio, že?
Ale obojí je skvostné, jak je vidět na obrázcích! :-)
A kde ho mají, Šárko, nejlepší?
Škoda, že už není Zelená žába, jak byla. Tam by ho určitě uměli.
(jen mi trochu vadí, že je carpaccio všechno tence nakrájené, losos, řepa...Mám zato, že to patří té svíčkové).
Jo, po obědě se to dá číst :-D
Pěkný článek! :-)
Š16á13r41k87a 37B98a73y55e37r52o16v43á
Asi to bude nejlepší někde u Italů... :-) Zdravím moc a diky, Marie!
T21o70m30á73š 45V12o64d21v96á46ř74k90a
Šárko, jsem závislák na carpaccio, jako předkrm výborné. Ale vůbec jsem nevěděl, že existoval malíř a po něm je to pojmenováno.
Zase jsem díky Tobě o něco chytřejší a při příštím obědě s předkrmem budu za vzdělance.
Š83á70r89k70a 98B79a11y15e49r25o74v16á
Tomáši, já to donedávna taky nevěděla! Tak mě to nadchlo, že jsem musela dát dál! Taky se budu při předkrmu vytahovat! A malíř Carpaccio mě taky dostal, přiznávám....
A72l47ž18b23e38t73a 35V21l90č55k95o18v28á
Díky nejenom za zajímavé info, vybuzenou chuť, a teď rozmýšlím, kde v Brně koupím to nejlepší
Š94á24r85k80a 52B38a69y38e50r13o66v19á
Dobrou chuť! A hlavně dík za přečtení...
Žebříčky
- Karel Trčálek
Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu rozumím
- Ivana Dianová
Billa šok
- Milena Zelenková
Rómové se bouří před brněnským soudem
- Josef Nožička
Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu nerozumím
- Blog Info
Blogy projdou zásadní změnou, podívejte se jakou
- Irena Fuchsová
Můj život s Kukurou
- Martin Mařák
PRO na Malém rynku
- Ondřej Šebesta
Základní pilíře populismu a generál na Hradě
- Jan Pražák
Mají mít staří lidé přednost?
- Miroslav Václavek
Hnutí ANO a jeho majitel Andrej Babiš jsou bezpečnostním ohrožením České Republiky
- Milena Zelenková
Rómové se bouří před brněnským soudem
- Josef Nožička
Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu nerozumím
- Markéta Šichtařová
Návod na opravu naší ekonomiky
- Karel Trčálek
Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu rozumím
- Ivana Dianová
Billa šok
- Petr Hannig
Nejistota ve všem
- Vladimír T. Gottwald
Úsměvy a úšklebky CXXXII. (o jilmové aleji a vytížné Sněmovně)
- Irena Fuchsová
Můj život s Kukurou
- Ladislav Pokorný
Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp
- Miroslav Václavek
Hnutí ANO a jeho majitel Andrej Babiš jsou bezpečnostním ohrožením České Republiky