Diskuse
Proč vlastně „carpaccio“?
Děkujeme za pochopení.
J11a82r26a 46R84a13n33k
Diky, neznala jsem a urcite pouziju pri prvni moznosti jenze v dnesni moderni "cuisine fusion" uz pouzivaji carpaccio na vse syrove, na tenko nakrajene, uz jsem mela i z uzeneho tunaka
Š55á46r50k27a 70B47a65y75e51r19o67v89á
tak, tak...
R41a30d91k85a 55P69o32k10o83r89n12á
Chutná mě a po přečtení článku bude ještě vic.
I72v83a65n94a 95D70i39a16n58o72v42á
Docela jsem dostala pnutí ochutnat Ale co na to tasouška?
M53a80r18i96e 70Š76í62p13k48o65v44á
Nic. Drží si šálu kolem krku :-)
Musí se to krájet z mraženého masa, jinak by to nešlo tak tence.
R44a41d68k24a 45K63i19e12l26b88e37r58g28e11r88o73v36á
poučena, okouzlena, fotky všechny ku potěše... ale hlad mám šílený a teď tohle... Sakra, to musí bejt některý věci jen sájensfikšn? Sáhla bych si pro oběd ráda... no nic... polepši se, Šárko
jako vždy
Š38á54r82k52a 43B52a58y51e21r24o70v39á
Díky a budu na tom makat!
Z88u96z64a15n38a 49Z34a36j81í35c74o96v56á
No Šárko! Já zrovna přišla z Eurestu...a ty na mě takhle! Chutě mi děláš a navíc jsem poučena!
M53a25r32i88e 94Š81í13p35k73o93v81á
Není Carpaccio jako carpaccio, že?
Ale obojí je skvostné, jak je vidět na obrázcích! :-)
A kde ho mají, Šárko, nejlepší?
Škoda, že už není Zelená žába, jak byla. Tam by ho určitě uměli.
(jen mi trochu vadí, že je carpaccio všechno tence nakrájené, losos, řepa...Mám zato, že to patří té svíčkové).
Jo, po obědě se to dá číst :-D
Pěkný článek! :-)
Š90á10r88k20a 71B33a49y47e72r37o90v71á
Asi to bude nejlepší někde u Italů... :-) Zdravím moc a diky, Marie!
T52o89m61á64š 46V54o13d79v84á95ř87k97a
Šárko, jsem závislák na carpaccio, jako předkrm výborné. Ale vůbec jsem nevěděl, že existoval malíř a po něm je to pojmenováno.
Zase jsem díky Tobě o něco chytřejší a při příštím obědě s předkrmem budu za vzdělance.
Š42á29r32k28a 88B36a62y33e70r33o47v49á
Tomáši, já to donedávna taky nevěděla! Tak mě to nadchlo, že jsem musela dát dál! Taky se budu při předkrmu vytahovat! A malíř Carpaccio mě taky dostal, přiznávám....
A45l26ž19b12e35t58a 83V28l62č52k78o98v43á
Díky nejenom za zajímavé info, vybuzenou chuť, a teď rozmýšlím, kde v Brně koupím to nejlepší
Š26á65r80k69a 24B95a94y22e89r76o52v10á
Dobrou chuť! A hlavně dík za přečtení...
J58o45s73e66f 11H29e51j22n29a
Tak dvakrát do roka si ho dám.
- Počet článků 547
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1510x
( aladul333@gmail.com )
Seznam rubrik
- Kde se vzalo slovo...?
- O ženách, které se nedaly
- Vzpomínky na historii
- Pikanterie z historie i světa
- Fotoblogy
- O psech
- O lidech
- O psech a lidech
- O zvířatech a lidech
- O svatých trochu jinak
- Svatí na Karlově mostě
- O apoštolech na orloji
- Osobní
- O exotickém vaření (zvesela)
- Historky všeho druhu
- Komentované události, glosy
- Povídky
- O mé rodině a jiné květeně