- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Diky, neznala jsem a urcite pouziju pri prvni moznosti jenze v dnesni moderni "cuisine fusion" uz pouzivaji carpaccio na vse syrove, na tenko nakrajene, uz jsem mela i z uzeneho tunaka
Chutná mě a po přečtení článku bude ještě vic.
Docela jsem dostala pnutí ochutnat Ale co na to tasouška?
Nic. Drží si šálu kolem krku :-)
Musí se to krájet z mraženého masa, jinak by to nešlo tak tence.
poučena, okouzlena, fotky všechny ku potěše... ale hlad mám šílený a teď tohle... Sakra, to musí bejt některý věci jen sájensfikšn? Sáhla bych si pro oběd ráda... no nic... polepši se, Šárko
jako vždy
No Šárko! Já zrovna přišla z Eurestu...a ty na mě takhle! Chutě mi děláš a navíc jsem poučena!
Není Carpaccio jako carpaccio, že?
Ale obojí je skvostné, jak je vidět na obrázcích! :-)
A kde ho mají, Šárko, nejlepší?
Škoda, že už není Zelená žába, jak byla. Tam by ho určitě uměli.
(jen mi trochu vadí, že je carpaccio všechno tence nakrájené, losos, řepa...Mám zato, že to patří té svíčkové).
Jo, po obědě se to dá číst :-D
Pěkný článek! :-)
Asi to bude nejlepší někde u Italů... :-) Zdravím moc a diky, Marie!
Šárko, jsem závislák na carpaccio, jako předkrm výborné. Ale vůbec jsem nevěděl, že existoval malíř a po něm je to pojmenováno.
Zase jsem díky Tobě o něco chytřejší a při příštím obědě s předkrmem budu za vzdělance.
Tomáši, já to donedávna taky nevěděla! Tak mě to nadchlo, že jsem musela dát dál! Taky se budu při předkrmu vytahovat! A malíř Carpaccio mě taky dostal, přiznávám....
Díky nejenom za zajímavé info, vybuzenou chuť, a teď rozmýšlím, kde v Brně koupím to nejlepší
Dobrou chuť! A hlavně dík za přečtení...